Знаете ли какво е структурирана вода?

публикувано от iva 08.12.2017 0 Коментари
Самите ние сме съставени от над 60% вода, но какво всъщност знаем за нея?
В последните години са направени редица експерименти, имащи за цел да докажат, че водата има памет и с мисълта и чувствата си, хората могат да й влияят.
Счита се, че водата има способността да изчиства от греховете и да пресътворява светостта. Водата отмива мръсотията и пречиства физически и символично. Водата е жива и духовна субстанция, която служи като посредник между хората и боговете. Тя често представлява границата между този свят и отвъдното.
Водата отнема негативната енергия не само като я пием, но и като се къпем. Според алтернативната медицина, водата отмива лошите чувства, негативните влияния, стреса, страха, енергийното замърсяване.
Наред с безкрайните си полезни свойства, водата се предполага, че има и памет. Японският изследовател Масару Емото от години експериментира с вода, изложена на музика, на изговорено слово, на фотографии, на мисли и думи, написани на хартия и прикрепени към стъклен съд. Чрез многобройните си експерименти д-р Емото се опитва да докаже, че водата има памет и се променя под влияние на мисли, чувста, думи и дела. Кристалната структура на водата се състои от клъстери , което представлява голяма група молекули. Лошите думи унищожават клъстерите. Негативните фрази и думи формират или големи клъстери или въобще не се създават такива, а положителните, красиви думи и фрази създават малки, свързани клъстери. По-малките клъстери вода по-дълго съхраняват информация. Ако има по-големи разстояния между клъстерите, друга информация може лесно да проникне в тези участъци и да разруши тяхната цялост по такъв начин, че да унищожи информацията. По същия начин може да проникнат и микроорганизми. Свързана, плътна структура от клъстери е оптимална за дълго съхранение на информация.
Безценни помощници в структурирането на водата са и био енергоинформационните плочи, които чрез уникалните вибрации на числата променят енергийните процеси, произхождащи в организма и в клетката. Структурираната с тази плоча вода има дълбоко проникващи свойства и зарежда всяка клетка на организма, както и премахва вредните шлаки и токсини. Доказано е, че човек, който използва тази структурирана вода, по-рядко се разболява и употребява лекарства, аурата му се увеличава и има голям прилив на сили. Деца с алергии чувстват значително облекчение, а при възрастните се балансира кръвното налягане.
Ние, екипа на imazinesport.eu, знаем колко е лесно да бъдеш здрав. Време е да го научите и вие!

Leave a Comment