Енергийна Гривна - Imazine 1300 -ion

 Енергийна Гривна - Imazine 1300 -ion
Код на артикула: 252
Наличност: 241
29,00лв.
Количество: Добави в количката

Ениргийните гривни на Корейската фирма IMAZINE са високо качествен продукт, създаващ отрицателни йони. Световната обшност за Алтернативна медицина е доказала, че отрицателни йони имат лечебни свойства.  Стимулират и подобряват общото здравословно състояние на организма. Отрицателните йони неутрализират ефектите на положителни йони в нашата околна среда. Проведените експерименти с АУРА камера и ТЕРМО камера, показват съществено подобряване в енергийното състояние и кръвообращението в човешкото тяло !

Резултати от лабораторно измерване за съотношението на ОТРИЦАТЕЛНИ и Положителни ЙОНИ в един м3 въздух в различни зони:

ГРАДСКА  и  ИНДУСТРИАЛНА СРЕДА                                                                                    

Офиси                            -   negative ions:   70        positive ions:  1,400                          

Индустриална зона      -  negative ions:   50         positive ions:  1,800                                     

Търговски  център       -   negative ions:  220       positive ions:  1,400                                     

Жилищни домове        -  negative ions:   200       positive ions:  1,400                                                              

ЕСТЕСВЕНА – ПРИРОДНА СРЕДА                                                                                                

Гора (широкол.)            -  negative ions:  2,500    positive ions:   800                                             

Горещи извори              - negative ions:  2,500     positive ions:  820                                                        

До водопад                    - negative ions:  5,000     positive ions:  300

(Забележка: Измерването доказва, че отрицателните йони преобладават в природата и следователно те са причината за подобряване функционалното състояние на организма)


Как са произведени и какво представляват IMAZINE и другите подобни анийонни продукти 
Уникалните свойства на тези продукти са постигнати след като са обединени и приложени научните откритията на екипи от Япония, Русия, Южна Корея, Индия, Китай и САЩ. Продуктите са изработени от силикон и турмалин.

От съотношението на смесване между силикона и турмалина, зависи силата на зареденост с отрицателни йони, качеството и цената на продукта! Технологията на смесване между силикона и турмалина се пази в тайна от фирмите производители, поради факта, че те са заплатили огромни суми на изследователите направили това откритие за да придобят патентното право за използването на тази технологигия.

За да постигнат резултата който сега имате възможност да поставите на ръката си, учените от три континента са правили опити и изледвания в продължение на повече от 25 години.


Въздействие на -йонните (- ion)върху човешкият организъм:

Всички продукти независимо от материала от който са произведени, заредени с отрицателни йони имат положителен ефект върху нервната система, нарушенията на съня, ендокринната и имунната системи. Уникалният продукт влияе изключително добре на кръвоносната система и репродуктивната функция на организма, неутрализира отрицателните емоции, подобрява качеството на кръвта, стимулира кръвообращението и отвеждането на кръвта, така че тя да отива към най-финните капиляри, предавайки жизненост на тялото.
Как работи зареденият с отрицателни йони силиконов продукт?

Уникалните свойства на анийонните продукти се проявяват веднага след като те се поставят върху или се държат в непосредствена близост до човешкото тяло. В организма на всеки човек, при правилна пропорция на положителните и отрицателните заряди протича слаб ток от 0.06 mA. Патентованият продукт произвежда ток точно със същата сила. Това прави възможно да се възстанови равновесието на енергията в човешкото тяло. Благодарение на тока по повърхността на матерала, се формират отрицателни йони, които възтановяват нарушенията в естествена енергия. Получава се излъчване на аниони, които действат, както следва:

 - усилване клетъчния метаболизъм и обмяната на веществата;
 - подобряване на местните притоци на кръв;
 - възстановяване на лимфната система;
 - възстановяване на ендокринната и хормоналната системи
 - подобряване на храненето на органи и тъкани
 - укрепване на имунитета;
 - баланс на вегетативната нервна система (система за възбуждане и потискане на психиката)
 - осигуряване на живителната енергия на организма – (Ин и Ян според източните учения);
 - подобряване на съня;
 - възстановяване на нервите след стрес.
 - повишаване на ефикасността и сексуалната функция на организма;
 - подобряване на зрението, подобряване на паметта;
 - облекчаване на главоболие и премахване на световъртеж;  


Как да тестваме дали работи зареденият с отрицателни йони силиконов продукт?

За да установите въздействието на йонизиран с анийони продукт върху вашето тяло е достатачно да направите няколко прости физически теста (показани на картинките) вследствие на които, ще установите неколкократно усилване на физическата ви сила, увеличаване на устойчивоста, баланса и възвръщане на гъвкавоста на тялото ви! При физически по активните хора, ефекта на въздействие е значително по голям.
 
Как доказваме качеството и безопасноста на продукта?

Фирма Електик сити е единствената фирма вносител за България, която е провела многократни тестове и експерименти за да е сигурна в качеството на продуктите, които предлага. За йонизираните продукти е 100% доказано, че ако не ви въздействат положително, то със сигурност не ви увреждат! Съвместно с О.К. Спорт Клуб са проведени много физически тестове върху спортисти, професионалисти и аматьори в спортове като: Тенис, Волейбол, Айкидо, Таекуондо, Футбол, Петанка, Дартс, Тенис на маса , Шах-Мат и др. Резултатите при 90% от участниците са положителени, при 5% няма промяна (енергетиката на тези хора е близка до максималната естествена дадена им по природа) и 5% отказват да признаят това което се случва с тялото им и показват по лоши резултати на тестовете с цел “да докажат, че случващото се не е вярно”. Длъжни сме да отбелижим, че при хората с положителна нагласа и позитивно мислене резултатите са многократно по добри, от тези с негативните нагласи които често заявяват “Аз не Вярвам”, (без да уточняват в какво не вярват). Лабораторните и медицински тестове са извършени в: Лабораторията по “Взривобезопастност към Минно-геоложкия Университет” , в производствената лабораторията на фирмата производител в Хонконг - Китай, в New York Health Plan Association - САЩ и в лабораторията на BIOCERA – Южна Корея. За допълнителна информация или поръчка по телефона и доставка за територията на цяла България с куриер:
Info, Demo & Test Center IMAZINE - офис/магазин - Електрик сити - С- ООД, София, Люлин 7, бл. 701, до вх.А,  тел. - 02/82 77 440 мобилен M-tel - 0888 509 088

 

- Увеличават силата и гъвкавоста
 
- Подобряват устойчивоста и баланса.
 
- Подобряват кръвообращението.
 
- Подпомагат притока на кислород в клетките.
 
- Подобряват съня.
 
- Увеличават концентрацията.